Zakelijke Mediation

Dreigend arbeidsconflict of een verstoorde werkrelatie? Gedoe binnen het familiebedrijf? Geschil met een klant of leverancier? Fusie met een concurrent of overname? Een financieel geschil waar je met elkaar niet uitkomt? Aandeelhoudersconflicten?

In een conflictsituatie kan niemand functioneren. Ook jij niet. Je kunt het verbazend lang volhouden om je hoofd boven water te houden, maar uiteindelijk merk je dat je geen energie meer hebt. Kies je voor een advocaat of een mediator? Voor verlies-verlies of win-win?

Conflicten kunnen complex en lastig te managen zijn. Ze vragen om een onpartijdige blik van een ervaren buitenstaander. Een deskundige mediator van Buro Pontifex biedt dan uitkomst en helpt op korte termijn naar een goede oplossing toe te werken die stand houdt in de toekomst.

Wij helpen je graag om een (dreigend) conflict op te lossen! Neem contact op voor een afspraak. Onze kracht is dat we verder kijken dan alleen het oplossen van een probleem. We gaan niet voor de quick fix. Wél gaan we voor een integrale oplossing met een duurzaam resultaat. Dat betekent dat we niet alleen kijken naar de zakelijke en juridische oplossing van de situatie. We staan ook stil bij de persoonlijke en relationele kant. Dat is onze succesformule om tot een waardige oplossing te komen die stand houdt in de toekomst.

Wat zijn de voordelen van mediation?

Mediation in 7 stappen

Telefonisch contact met beide partijen, conflictanalyse door mediator

Procesvoorstel en offerte

Check achterban en mandaat

Intakegesprekken, gezamenlijk of individueel

Mediation gesprekken

Vastlegging van het resultaat

Evaluatie en nazorg