Second opinion

Tijdens een (echt)scheiding moet er veel geregeld worden. Je neemt beslissingen die grote gevolgen hebben. Wil je zeker weten of de aanpak die jullie hebben gekozen ook de juiste is? Of voel je ergens dat het niet helemaal klopt, maar kun je lastig verwoorden wat dat precies is? Een second opinion van Buro Pontifex kan uitkomst bieden. Wij kijken met je mee en geven je waar nodig advies en tips over het vervolgtraject. 

Een second opinion door Buro Pontifex

Wat doen we bij een second opinion? Bij een second opnion toetsen we de gemaakte of nog te maken afspraken rondom het scheidingsproces. We voeren als het ware een herbeoordeling uit op de juridische, financiële en fiscale aspecten. We kijken met je mee naar de zaak en geven je waar nodig tips en advies over het vervolg. We toetsen of je voldoende op de hoogte bent gebracht van je juridische situatie. 

Blijkt dat je advocaat of mediator de juiste stappen onderneemt? Dan vertellen we je dat gewoon en kun je met een gerust hart én weinig extra kosten het proces vervolgen. Indien nodig kunnen we suggesties of aanvullingen doen of kunnen we tot een ander advies komen.

Behoefte aan een second opinion?

Heb je behoefte aan een second opinion of wil je weten wat Buro Pontifex voor jou kan betekenen?
Voor een second opinion bij scheiding kun je zowel gezamenlijk als individueel bij ons terecht.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.