Scheiden in Roosendaal

Jullie zijn niet gelukkig in jullie relatie en scheiden in Roosendaal lijkt de enige oplossing. Jullie hebben de keuze al gemaakt, of willen graag nog verkennen of er ook  andere mogelijkheden zijn. Of jullie nu op zoek zijn naar een mediator in Roosendaal voor een zorgvuldige begeleiding van jullie scheiding of nog twijfels hebt: Buro Pontifex in Roosendaal is dé specialist om het traject voor, tijdens én na de scheiding zorgvuldig te begeleiden. 

Scheiden in Roosendaal met behulp van een mediator

Als je gaat scheiden komt er veel op je af en de kans is groot dat je met allerlei vragen zit. Want hoe regel je een scheiding in Roosendaal? Wat voor gevolgen heeft dit voor de financiën en de woning? Hoe kunnen we de scheiding zo goed mogelijk regelen voor de kinderen? Je zou willen dat iemand je kon helpen met alles wat er op je af komt. Iemand die zorgt voor rust en overzicht. Buro Pontifex in Roosendaal zorgt voor de structuur die nodig is door het proces professioneel te begeleiden en brengt daarmee de rust en het overzicht terug. 

Mediation en hulp bij scheiden in Roosendaal

Scheiden hoeft niet altijd de oplossing te zijn. Merken jullie dat jullie twijfelen over waar jullie goed aan doen? Tijdens het ‘Scheiden of Blijven’ traject onderzoeken we met jullie de vraag of scheiden ook echt de stap is die jullie nu moeten zetten. In een paar sessies krijgen jullie nieuwe inzichten in jullie relatie. We helpen jullie om helder te krijgen of scheiden echt het beste is, of dat er nog ruimte is om onder begeleiding aan jullie relatie te werken. Herken je jezelf in deze situatie? Zet de eerste stap en plan nu een sessie ‘Scheiden of blijven’ in.

Scheiden in Roosendaal: waarom Buro Pontifex?

Wat onze aanpak als mediator in Roosendaal zo succesvol maakt is dat we de emotionele en relationele kant van de scheiding weten te verbinden met de zakelijke aspecten die geregeld moeten worden. We hebben uitgebreide kennis van het familierecht voor begeleiding van de juridische aspecten. En we zijn specialist ten aanzien van alle financiële en fiscale zaken die belangrijk zijn bij een scheiding. Dat vullen we aan met onze kennis en ervaring van persoonlijk leiderschap. Zo begeleiden we je naar een waardige oplossing die stand houdt in de toekomst. 

Begeleiding voor de scheiding

Ben je niet meer gelukkig in je relatie? Scheiden hoeft niet altijd de beste of enige optie te zijn. Bekijk onze diensten voor begeleiding vóór de (echt)scheiding:

Begeleiding tijdens de scheiding

Deskundige begeleiding tijdens het gehele proces van de scheiding. Bekijk onze diensten voor begeleiding tijdens de (echt)scheiding:

Begeleiding na de scheiding

Voor het verbeteren van jullie relatie als collega-ouders, individuele begeleiding of bijvoorbeeld het laten actualiseren van financiële afspraken. Bekijk onze diensten voor begeleiding na de (echt)scheiding:

Meer informatie over mediation en scheiden in Roosendaal

Behoefte aan mediation of begeleiding bij scheiding in Roosendaal? In een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek geven we antwoord op al jullie vragen en brengen we samen de situatie in kaart. De afspraken vinden plaats op onze vestiging in Roosendaal, bij jullie thuis óf online. Ook in de avonduren kunnen afspraken gepland worden. Neem contact op voor een afspraak.