Samen Scheiden Service

Scheiden en nu? Als je gaat scheiden staat je leven behoorlijk op z’n kop. Lukt het jullie niet om met elkaar in gesprek te blijven over hoe het nu verder moet? Is er nog twijfel of weten jullie niet waar je moet beginnen? Loopt de communicatie tussen jullie moeizaam en wil je in gesprek om te praten over een oplossing?

Daar hebben we bij Buro Pontifex iets op bedacht: de Samen Scheiden Service. Een gemakkelijke tool om je partner uit te nodigen om onder onze deskundige begeleiding met elkaar in gesprek te gaan over hoe het nu verder moet. Kosteloos en vrijblijvend.

Hoe werkt de Samen Scheiden Service?

Stap 1: Je vult jouw gegevens in en die van je (ex)partner. 

Stap 2: Hij of zij ontvangt bericht dat jij een gesprek wilt plannen om over de scheiding te praten en hoe het nu verder moet. 

Stap 3: Wilt je (ex)partner ook in gesprek? Dan nemen wij binnen 24 uur contact met jullie op om een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. 

De afspraak

Tijdens de afspraak luisteren we naar jullie verhaal en de vragen die jullie hebben. We vertellen jullie over de stappen die gezet moeten worden. Zo stippelen we met jullie de route uit die nodig is om te komen tot een goede afronding van de scheiding. Als er een wederzijdse klik is en voldoende vertrouwen, kunnen we jullie vervolgens begeleiden bij de scheiding.

Wel of niet scheiden?

Is er bij jullie nog twijfel over de scheiding? Zijn jullie elkaar kwijt geraakt en lijkt scheiden nog de enige ‘oplossing’? Maar, is dat ook zo? Verbinding vinden, of in verbinding uit elkaar gaan. Het kan! Wij bieden onze mediation ook aan om antwoord te vinden op de vraag of scheiden wel de stap is die jullie moeten zetten. Zo ontstaan nieuwe inzichten over je relatie. De Samen Scheiden Service kan ook gebruikt worden om je partner uit te nodigen voor een gesprek over wel of niet scheiden.

Ga samen in gesprek:

Jouw gegevens
Gegevens (ex)partner