Relatie therapie

Een fijne relatie geeft betekenis aan je leven. In het ideale geval is je relatie de plek waar je veilig voelt én waar je jezelf kunt ontdekken. Een plek waar je thuis komt én van waaruit je de wereld in gaat. Een plek waar jij helemaal jezelf mag zijn en je partner ook. Een plek waar niemand hoeft te veranderen. Een plek waar je samen met je partner leert, ontdekt, groeit en leeft.

Bij Buro Pontifex zien we vaak dat stellen elkaar ergens onderweg zijn kwijtgeraakt, waardoor uit elkaar gaan de enige optie lijkt. De wil om met elkaar te praten is er wel, maar het is lastig om tot een goed gesprek te komen. Jullie belanden bijvoorbeeld steeds in dezelfde discussies, er is onbegrip, wantrouwen, of je voelt je verwijderd van elkaar. Wat is er nodig om de vicieuze cirkel waarin jullie samen terecht zijn gekomen te doorbreken? Met die vraag ga je in de therapie aan de slag.

Behoefte aan relatie therapie?

Willen jullie de uitdaging aangaan om jullie relatie opnieuw vorm te geven? We vertellen je er graag meer over.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Hélène Nijhoff is als relatietherapeut verbonden aan Buro Pontifex.