Neem contact met Frank op

Frank Roelen, MfN-registermediator

MfN-registermediator l familiemediator l ouderschapsbemiddelaar l financieel (echt)scheidingsadviseur

Frank Roelen is de oprichter en eigenaar van Buro Pontifex. Daarnaast is hij één van de initiatiefnemers van Kindbelang, een samenwerkingsverband van mediators, psychologen en kindertherapeuten voor het begeleiden van complexe scheidingen.

Frank is een gecertificeerde registermediator met jarenlange ervaring als (familie) mediator, ouderschapsbemiddelaar en financieel (echt)scheidingsadviseur. Vanuit Buro Pontifex en Kindbelang begeleid hij gezinnen bij scheidingen. Zijn cliënten zijn vaak verrast over de impact van zijn sessies. Hij zorgt voor verbinding, veiligheid en vertrouwen en fungeert vaak als richtingaanwijzer in onzekere situaties.

Zijn eigen jeugd werd gekenmerkt door vooral diepe dalen, zoals de scheiding van zijn ouders en de zelfgekozen dood van zijn vader. Op latere leeftijd ontdekte Frank welke kracht er verscholen zat in zijn levenservaring. Het is deze ervaring die hem mede drijft om te doen wat hij doet. Om echt het verschil te maken voor mensen die zich in een lastige en pijnlijke situatie bevinden. 

Frank staat bekend om zijn vernieuwende en onconventionele aanpak. Hij weet hoe hij mensen in beweging kan krijgen zodat helder wordt waar het écht om gaat, want achter ieder standpunt schuilt een belang. Frank is ervan overtuigd dat verbindende communicatie bijdraagt aan een wereld die voor iedereen werkt. Het in verbinding brengen van hoofd en hart is leidend in zijn werk. 

Hij bereikt die verbinding door gebruik te maken van zijn goed ontwikkelde intuïtie in combinatie met zijn ruime ervaring op het gebied van persoonlijk leiderschap. Dat tezamen met zijn kennis op juridisch, financieel en fiscaal gebied zorgt dat hij zijn cliënten begeleid naar een duurzaam resultaat dat stand houdt in de toekomst.

Frank laat zich jaarlijks (bij)scholen om zo op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen zijn vakgebied. Daarnaast heeft hij tal van opleidingen gevolgd: