Claudia Meesters, kindertherapeut

Claudia Meesters is als kindertherapeut verbonden aan Buro Pontifex.

Claudia Meesters is vanuit haar praktijk Koning te Rijk voor psychosociale hulpverlening, verbonden aan Buro Pontifex als kindertherapeut en gespecialiseerd in rouw- en verliesbegeleiding. 

Koning van je eigen rijk(dom). Wie wil dat nou niet? Maar wat als je je door een verdrietige gebeurtenis even geen koning meer voelt? Claudia begeleidt kinderen, jongeren en hun ouders die te maken hebben (gehad) met een verlieservaring, zoals een scheiding. Tijdens de begeleiding helpt Claudia je met deskundige en liefdevolle aandacht om je eigen rijkdom weer te herkennen en terug te vinden als je dit zelf even niet lukt. Ze helpt je om weer te kunnen stralen, ook als de omstandigheden zwaar zijn, zodat jij (en je gezin) de toekomst weer met vertrouwen tegemoet kan gaan.

Claudia is opgeleid tot psychosociaal therapeut en heeft jarenlange ervaring in het werken met kinderen. Daarnaast is Claudia opgeleid tot Relax Kids coach en erkend Zandkasteelcoach. Ze put naast haar opleiding en werkervaring, kracht uit haar eigen verlieservaringen en het verlangen om hiermee het verschil te maken in het leven van kinderen.

Wil je meer weten over begeleiding voor kinderen, over Claudia of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.